Kei lekkere catering op locatie

We komen jouw kant op

 

“Gezonde, bijzondere hapjes op tafel zetten voor ruim 200 gasten, dat doe je niet zomaar. Daarom waren we ook zo blij dat Feestcentrum Berkenbosch de catering voor ons feest kon bezorgen.

Alles smaakte fantastisch en het mooiste: wij hoefden achteraf niet af te wassen.”

Van barbecue tot tapasbuffet

Of het nu je verjaardag is die je lekker in je eigen tuin wilt vieren, of de jaarafsluiting van je sportvereniging: er horen lekkere hapjes bij. Je kunt al catering bestellen voor groepen van 20 personen, maar ook veel grotere groepen kunnen we aan. Zo kookten we al voor onder meer het Sint-Joriscollege, Paviljoen de Genneper Parken, Aloysius/De Roosten, het jeugdcomplex van PSV op de Herdgang, Swim Cup Eindhoven, EK waterpolo en diverse andere zwemevenementen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven.

Feestcentrum Nuenen

Bepaal zelf wat wij op tafel zetten

De cateringafdeling van Feestcentrum Berkenbosch werkt niet met vastgestelde menu’s. Wil je bijvoorbeeld een vegetarisch buffet neerzetten, een tafel vol smakelijke Spaanse tapas, of organiseer je een high tea? We bespreken met je welke gerechten daar het beste bij passen. Vier je binnenkort een feestje en wil je zeker weten dat jouw gasten met een volle maag tevreden naar huis gaan? Kom dan eens langs om te praten over de mogelijkheden van catering door Feestcentrum Berkenbosch in Nuenen.

Kom maar op met die catering