Daar proosten we op

Voor borrels en intieme diners

“Met het team hadden we een prachtige prestatie bereikt en dat wilden we tijdens een lekker diner vieren. Op een plek waar we ongestoord met 40 man konden praten en lachen. We wilden ons laten verrassen met fijn eten en lekkere wijn, zonder een ingewikkelde rekening achteraf. Een geslaagd bedrijfsdiner, daar proosten we op.”

Een bruin café in een modern jasje

Ons feestcafé is net zo veelzijdig als de feestjes van onze gasten. Met mooie tafels richten we het café eenvoudig in als sfeervol restaurant, maar als je liever borrelt aan statafels, regelen we dat net zo snel. Laat het zonnetje zich zien? Dan openen we de deuren en zit je zo op ons comfortabele terras. Je kan zorgeloos genieten van je borrel, reünie of verjaardag in het feestcafé van Feestcentrum Berkenbosch in Nuenen.

Feestcentrum Nuenen

Lopend buffet, driegangendiner of borrel met snacks

Hoe jij je feestje wil vieren, dat mag je zelf bepalen. Wij zorgen er steeds weer voor dat alles precies naar wens geregeld is. Hou je meer van een lopend buffet, waar gasten zelf kiezen uit allerlei lekkers? Of stel je liever een mooi menu samen van jouw lievelingsgerechten? Geen probleem, onze topkoks scherpen de messen en staan klaar voor elke culinaire uitdaging die je ze voorschotelt. Kom langs en vertel ons hoe wij jouw feestje perfect maken.

Ik wil babbelen over mijn borrel