Dat moet gevierd worden

De feestzaal voor 30 tot 200 feestgangers

“Ik wilde dat echt iedereen erbij kon zijn. Niet alleen mijn ouders, broers en zussen, maar ook mijn ooms, tantes, collega’s, vrienden en vriendinnen. Ik zocht een locatie waar iedereen kon dansen, drinken en feesten. Een sfeervolle zaal die was aangekleed, precies zoals ik dat voor me zag.”

Een ruime zaal met een warme uitstraling

De grote feestzaal is de ideale plek om jouw bruiloft, personeelsfeest of jubileum te vieren. Er is voldoende plek voor 200 gasten. Staat er een bridgeavond op de planning? Dan zorgen wij voor voldoende tafels en stoelen. Wil je dansen tot in de late uurtjes? We schuiven de tafels aan de kant, hangen de feestverlichting op en zetten de muziek wat harder. Jouw feest, zoals jij het wil hebben.

gezellige feestzaal

Een feest op maat is bij ons ook echt op maat

Bij Feestcentrum Berkenbosch werken we niet met vastgestelde arrangementen. Waarom zouden we ook, als we toch al weten dat jij een uniek feest wilt? We gaan dus veel liever met je zitten en bespreken je wensen. Op basis daarvan maken we dan een voorstel. Dan zal je gelijk zien dat een uniek feest niet duur hoeft te zijn. Je geeft bij ons al een feest vanaf € 24,50 per persoon.

Ik wil weleens praten over mijn partyplannen